Appelsinsorbet

DET BEHØVER DU

8 øko appelsiner (7 dl saft)

1 øko citron

300 g. sukker (3 3/4 dl.)

1½ dl vand

SÅDAN SKAL DU GØRE

Riv skallen af 4 appelsiner og citronen fint. Kom det i en lille gryde med sukker og vand og kog det i 5 min.

Køl det af. Pres saften af appelsiner og citron – i alt ca. 7 dl.

Si sukkerlagen og bland den med appelsinsaften. Frys isen i en halv liters metalform- eller skål. Pisk isen godt igennem hver halve time til den er frosset til en blød og sej is. Isen kan fryses på ismaskine.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk