Chicken Tikka i ovn

DET BEHØVER DU

Til 6 pers.

6 stk. kyllingelår

1-3 tsk stødt chili (alt efter, hvor stærk du vil have retten)

1 tsk salt

½ tsk garam masala

½ tsk stødt koriander

1 spsk citronsaft

3/4 dl olie

1 spsk alm youghurt naturel

SÅDAN SKAL DU GØRE

Tænd ovnen på 200 grader.

Tag skindet af kyllingelårene og lav et snit i kødet på kyllingelårene, skyl lårene med vand og kom dem i en si.

Bland olie og krydderier sammen.

Smør kyllingelårene ind i blandingen og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Sættes ind i ovnen. Vendes efter 30 min. og steges færdig.

Lårene er klar, når kødsaften er klar.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk