Chicken Tikka

DET BEHØVER DU

6 stk. kyllingelår
1 – 3 tsk. stødt chili (alt efter hvor stærk du vil have retten)
1 tsk. salt
½ tsk. garam masala
½ tsk. Grand Koriander
1 spsk citronsaft
¾ dl olie
1 spsk. alm yoghurt naturel.

 

SÅDAN SKAL DU GØRE

1. Tænd ovnen på 200 grader.
2. Tag skindet af kyllingelårene
3. Lav et snit i kødet på kyllingelårene
4. Skyl lårene med vand og kom dem i en si
5. Bland olie og krydderier sammen
6. Smør kyllingelårene ind i blandingen og læg dem på en bageplade beklædt med
bagepapir.
7. Sættes ind i ovnen. Vendes efter 30 minutter og steges færdigt.
8. Lårene er klar når kødsaften er klar.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk