Citrondampede grønsager

KILDE: Lars Sonne-Hansen, Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

Et hurtigt og lækkert tilbehør med en frisk og syrlig smag. Majroer, gulerødder og ærter udgør et smukt farvespil. Det er tiltænkt kaninryg i portersauce, men ville også være lækkert til f.eks en skive stegt kalvelever.

Tilbehør
400 g gulerødder i tern
200 g majroer i tern
200 g grønne ærter
1 tsk tørret estragon
Saft og lidt skal af en 1/4 citron
10 g smør

SÅDAN SKAL DU GØRE

Kom gulerødder og majroer i en sauterpande med estragon, citron, smør, salt og peber samt 1/2 dl vand. Læg låg på og kog vandet væk for kraftig varme, 6-8 min. Kom ærterne på og varm dem igennem. Server straks.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk