DET BEHØVER DU
8 couv:
3 citroner
100 g smeltet smør
200 g sukker
2 hele æg
1 1/2-2 blade gelantine
1/2 l piskefløde
75 g reven hvid chokolade
1 tsk. fintmalede kaffebønner
3 dl piskefløde
Citronmelisse
SÅDAN SKAL DU GØRE
1.Saften af citronerne og skallen af 1½ citron koges op sammen med smøret.
2.Sukker og æg piskes luftige.
1 og 2 koges op sammen og legeres til en tyk konsistens. Den udblødte gelantine tilsættes. Massen nedkøles hvorefter 1/2 l. letpisket fløde vendes i. Fromagen anrettes i portionsglas eller i en skål.
Fromagen er klar til servering efter ca. 2 timer.
Før servering piskes den resterende fløde med chokoladen og moccabønnerne og anrettes ovenpå eller ved siden af. Dekorer med citronmelisse