Citronfromage med hvid chokolade og kaffebønner

KILDE: Lars Sonne-Hansen, Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

8 couv:

3 citroner
100 g smeltet smør
200 g sukker
2 hele æg
1 1/2-2 blade gelantine
1/2 l piskefløde

75 g reven hvid chokolade
1 tsk. fintmalede kaffebønner
3 dl piskefløde
Citronmelisse

SÅDAN SKAL DU GØRE

1.Saften af citronerne og skallen af 1½ citron koges op sammen med smøret.

2.Sukker og æg piskes luftige.

1 og 2 koges op sammen og legeres til en tyk konsistens. Den udblødte gelantine tilsættes. Massen nedkøles hvorefter 1/2 l. letpisket fløde vendes i. Fromagen anrettes i portionsglas eller i en skål.

Fromagen er klar til servering efter ca. 2 timer.

Før servering piskes den resterende fløde med chokoladen og moccabønnerne og anrettes ovenpå eller ved siden af. Dekorer med citronmelisse

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk