Citronsild

KILDE: Lars Sonne-Hansen, Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

3-4 udvandede fileterede spegesild fra danske farvande
1 fintsnittet porre
1 lille bundt klippet dild
Lage:
2 dl citronsaft
1 dl vand
2 spsk. sukker
2 laurbærblade
1 let knust kardemommekapsel
sort peber

SÅDAN SKAL DU GØRE

Bring alle ingredienserne til lagen i kog lad den koge et par minutter. Smag evt. til med mere citron eller sukker for at få den rigtige balance mellem surt og sødt. Lad lagen trække til den er kold.

Skær sildene i mindre stykker. Læg sild, porre og dild lagvis i et rent, skoldet glas og hæld den afkølede lage over. Lad sildene trække i min. et døgn i køleskabet. Holdbarheden er ca. 6-8 dage.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk