Croutoner – Ristede brødterninger

KILDE: Suhr Mad

DET BEHØVER DU

4 PERSONER
TILBEREDNINGSTID/ARBEJDSTID: CA. 15 MIN.

3-4 skiver daggammelt hvedebrød
1 spsk olivenolie eller smør
evt. 1/2 bundt bredbladet persille, basilikum eller anden krydderurt
evt. 1 fed hvidløg
evt. 1 knsp groft salt

SÅDAN SKAL DU GØRE

Skær brødet i terninger på 1 × 1 cm. Rist dem på alle sider
på pande i olivenolie eller i smør evt. tilsat skyllet, hakket
persille eller anden krydderurt, knust hvidløg og salt.
Croutoner uden kryddersmag kan også ovnristes.
Stænk dem med lidt olie og bag dem midt i ovn ved 225°C
til de er sprøde og gyldne.

ANVENDELSE Tilbehør til fx salater og grøntsagsretter.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk