Dadelkugler med choko

KILDE: Søren Buhl Steiniche

DET BEHØVER DU

340 gram dadler
150 gram mandler – som lige ristet ganske let på panden – det fremhæver smagen en del.
2 spk kakao, helst fedtreduceret økologisk kakao fra URTEKRAM – den har en meget finere og mere
mild smag.
25 gram kokosmel
2 spk (10 gram) makadamiaolie (eller en anden nødde-olie)
1/4-1/2 tsk vaniliepulver
evt lidt appelsinsaft

SÅDAN SKAL DU GØRE

Det hele kommes i en foodprocessor indtil teksturen på blandingen er ensartet. Herefter skal det hele
så rulles til kugler eller formes til små stænger.
Kan evt rulles i kokosmel inden servering

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk