Det Gode Brød – koldhævet

DET BEHØVER DU

7 dl væske, (kold)
12,5 g gær (1 kvart pakke),
1 spsk salt,
ca. 1000 g mel. groft mel + kerner.

Tilsæt : nødder og tørrede frugter, det sidste af mysliposen, lidt fra grøntskuffen og hvis der skulle være lidt havregrød tilbage

SÅDAN SKAL DU GØRE

Gæren udrøres i det kolde vand og salt og mel/kerner/mysli m.m. tilsættes.
Røres på røremaskine ca. 5 minutter.

Skåles dækkes med film og sættes køligt (5-9 grader) i 8- 24 timer.
Formes/opspændes på bordet til et stort brød, kan være lidt klistret!
Efterhæver ca. 30 minutter.

Bages ved 200 grader i ca. 40-45 minutter eller til det lyder hult når du banker i bunden.
Afkøles på rist

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk