Gulerodssalat af marokkansk oprindelse

KILDE: Lars Sonne-Hansen, Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

25 g mandelsplitter
1/2 kg groftrevne gulerødder
50 g tørrede abrikoser i tern
Saft af 1 citron
2 spsk olivenolie
1 spsk flydende honning
1 tsk kanel
1/4 tsk cayenne
evt. lidt fintsnittet koriander eller mynte

SÅDAN SKAL DU GØRE

Rist mandelsplitterne på en tør varm pande under omrøring til de har taget lidt farve. Bland gulerødder og abrikoser. Rør en dressing af citronsaft, olie, honning, kanel, cayenne og lidt salt. Vend dressingen med gulerødderne og evt. krydderurter og drys med de ristede mandler.
Grønsager per person: ca. 125 g

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk