Forårsgrønsager i wok

KILDE: Lars Sonne-Hansen, Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

Til 4 personer: 1 hel spidskål 1 bdt. grønne asparges 2 bdt. forårsløg 2 spsk olivenolie 1 fed finthakket hvidløg ½ fintsnittet chili saft og skal af en limefrugt Salt og peber

SÅDAN SKAL DU GØRE

TILBEHØR Snit kål, asparges og løg i lange tynde strimler. Varm en stor rundbundet støbejernsgryde, eller wok op til høj temperatur. Kom olien i gryden og straks efter grønsager, hvidløg og chili – evt. af to omgange Og steg i 3-4 minutter til grønsagerne blot er faldet lidt sammen. Kom saft og skal af en limefrugt på og smag til med salt og peber. Server fx til grillet fisk eller skaldyr.

Tips til lækker mad i wok

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk