Guacamole

KILDE: Lars Sonne-Hansen, Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

Guacamole kan højst laves et par timer, før den skal serveres. Dryp den med citron- eller limesaft, læg tætsluttende film over og opbevar den i køleskabet, men servér den ved stuetemperatur.

2 modne avocado
1 tomat, flået og grofthakket
3 spsk finthakket løg
1 fed finthakket hvidløg
1 finthakket, frisk eller syltet jalapeñopeber
2 spsk fintsnittet frisk koriander eller persille
Lidt lime eller citronsaft

SÅDAN SKAL DU GØRE

Halvér avocadoerne, fjern stenene og tag kødet ud med en ske. Mos det med en gaffel og bland med de øvrige ingredienser. Smag til med salt, peber og lidt lime eller citronsaft.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk