Hokkaidoksuppe – Græskarsuppe

KILDE: Suhrs Husholdningskole

DET BEHØVER DU

4 personer
Tilberedningstid 40 min.

600 g græskarkød
2-3 skrællede kartofler
1 hakket løg
1 fed hakket hvidløg
1 spsk olie
1-2 tsk karry eller 1 spsk karrypasta
1 spsk finthakket ingefær
1/2 l grønsagsbouillen
1/4 l fløde 9%
citron eller limesaft

SÅDAN SKAL DU GØRE

Skær græskarkød og kartofler i mindre stykker. Svits løg og hvidløg sammen med karry. Tilsæt kartoffel, græskarkød og ingefær. Tilsæt bouillon og fløde og lad det koge ca. 30 min.
Kør suppen i foodprcessor eller med stavblender til en jævn suppe. Smag til med citron – eller limesaft.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk