DET BEHØVER DU
Tilberedningstid ca. 26 timer.
Arbejdstid ca. 1 timer 30 min.
1½ tsk potaske
3 tsk koldt vand
450 g. honning
3 æggeblommer
450 g. mel (7 ½ dl)
1 tsk hjortetaksalt
1 tsk st. ingefær
1 tsk. kanel
1 tsk nellike
2 tsk. finthakket pomransskal
evt. chokolade til glasur
SÅDAN SKAL DU GØRE
Opløs potasken i 3 tsk koldt vand. Varm honningen op til den smelter og bland æggeblommerne, potaske og alle øvrige ingredienser i. Ælt dejen godt og lad den hvile i køleskab mindst 24 timer. Rul dejen ud, ca. ½ cm tyk. Stik kagerne ud med forme i hjertefacon. Læg dem på bageplade med bagepapir. Bag ved 175 grader i ca. 10 min. Afkøl på rist. Pynt evt. hjerterne med smeltet chokolade eller glasur.