honninghjerter

DET BEHØVER DU

Tilberedningstid ca. 26 timer.
Arbejdstid ca. 1 timer 30 min.

1½ tsk potaske
3 tsk koldt vand
450 g. honning
3 æggeblommer
450 g. mel (7 ½ dl)
1 tsk hjortetaksalt
1 tsk st. ingefær
1 tsk. kanel
1 tsk nellike
2 tsk. finthakket pomransskal
evt. chokolade til glasur

SÅDAN SKAL DU GØRE

Opløs potasken i 3 tsk koldt vand. Varm honningen op til den smelter og bland æggeblommerne, potaske og alle øvrige ingredienser i. Ælt dejen godt og lad den hvile i køleskab mindst 24 timer. Rul dejen ud, ca. ½ cm tyk. Stik kagerne ud med forme i hjertefacon. Læg dem på bageplade med bagepapir. Bag ved 175 grader i ca. 10 min. Afkøl på rist. Pynt evt. hjerterne med smeltet chokolade eller glasur.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk