Indbagt fisk i filodej

DET BEHØVER DU

Til ca. 4 pers.
30 g. tynderisnudler
300 g. filet af torsk, sej eller laks.
1 finthakket løg
2 tsk. fintahakket ingefær
100 g. champignon
½-1 tsk smbal oelek
1 tsk. paprika (edelsüs)
Salt og friskkværnet peber
3 spsk fylde hakket koriander
100 g udtenede og hakkede oliven
1 spsk olie til stegning
4-8 plader filodej
2-3 spsk olie til pensling af filodej

SÅDAN SKAL DU GØRE

Læg risnudlerne i en skål, overhæld dem med kogende vand. Lad dem ligge i 5 minutter.
Damp fisken i ovnen i et ovnfast fad ved 180 grader i 10 min.
Rens champignonerne og hak dem groft.
Svits løget til det er lysebrunt i en pande eller gryde, tilsæt ingefær, champignon, sambal oelek og paprika og steg det i ca 1 min.
Tag det af varmen. Hak nudlerne og tilsæt dem. Pluk fisken i mindre stykker og tilsæt den sammen med koriander og oliven.
Fold filodejen ud og penslpladerne en af gangen. Fordel fisken på 4-8 plader. Pak pakkerne og pensl hele tiden med olie. Pak om fiske så der er 3-4 lag dej.
Læg pakkerne på bageplader og bag dem i ovnen ved 225 gader i 12-15 min.

Tip: Skær evt. filodej pladerne i mindre stykker, hvis du vil lave små pakker.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk