Indisk kartoffelpande

KILDE: Lars Sonne-Hansen, Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

Det er svært at blive træt af nye kartofler. På middagsbordet, til kartoffelmaden, kryddersilden og i salatskålen. Intet er mere enkelt og lækkert end en skål dampende nye kartofler med friskklippet dild. Trænger man til lidt variation, kan man servere denne spændende og stærkt krydrede kartoffelret med spinat.

Tilbehør/Middagsret
1 kg kartofler i tern
20 g smør
1 tsk gurkemeje

2 løg i tern
1/2 kg renset spinat
2 fed hvidløg
1 tsk knust kommen
1 knsp cayennepeber
5 cm finthakket frisk ingefær

SÅDAN SKAL DU GØRE

Kog kartoffelternene i 2-3 min. i letsaltet vand, hæld dem i en sigte og lad dem dryppe af. Varm smør og gurkemeje i en stor teflonpande. Tilsæt løg og kartofler og sauter, til det har taget lidt farve, 4-5 min. Rør de hele spinatblade, hvidløg og de øvrige krydderier i og sauter yderligere et par minutter. Smag til med salt.
Server de krydrede kartofler til f.eks stegt fisk eller som selvstændig ret med kold yoghurt og agurk

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk