DET BEHØVER DU
Det er svært at blive træt af nye kartofler. På middagsbordet, til kartoffelmaden, kryddersilden og i salatskålen. Intet er mere enkelt og lækkert end en skål dampende nye kartofler med friskklippet dild. Trænger man til lidt variation, kan man servere denne spændende og stærkt krydrede kartoffelret med spinat.
Tilbehør/Middagsret
1 kg kartofler i tern
20 g smør
1 tsk gurkemeje
2 løg i tern
1/2 kg renset spinat
2 fed hvidløg
1 tsk knust kommen
1 knsp cayennepeber
5 cm finthakket frisk ingefær
SÅDAN SKAL DU GØRE
Kog kartoffelternene i 2-3 min. i letsaltet vand, hæld dem i en sigte og lad dem dryppe af. Varm smør og gurkemeje i en stor teflonpande. Tilsæt løg og kartofler og sauter, til det har taget lidt farve, 4-5 min. Rør de hele spinatblade, hvidløg og de øvrige krydderier i og sauter yderligere et par minutter. Smag til med salt.
Server de krydrede kartofler til f.eks stegt fisk eller som selvstændig ret med kold yoghurt og agurk