Jordbærfromage med balsamico – karamelsauce / Bavarese alle fragole.

KILDE: Ferraras Kokkeskole

DET BEHØVER DU

1 kg jordbær
2 dl vand
10 plader husblas
7 ½ dl piskefløde

Balsamico- caramel:
100 g sukker
Ca. 1 dl balsamico
Pynt:
12 jordbær
Balsamicocaramel
Mynte

SÅDAN SKAL DU GØRE

Kom husblas i vand.
Mos/blend jordbær. Bland vand i og smag til med sukker. Varm blandingen op til 60 grader. Kom afdryppet husblas i jordbærblandingen. Afkøles i køleskab.
Piskefløde piskes til skum og vendes i jordbærblandingen. Kommes i køleskab, evt. i portionsforme til fromagen er stiv.

Sukker smeltes i en gryde og balsamico kommes i.

Fromagen anrettes med balsamicocaramel, friske jordbær og mynteblade.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk