Kartoffelsalat med spidskål

DET BEHØVER DU

Til selve kartoffelsalaten:

1 kg små nye kartofler

1 lille spidskål

200 g snack- eller cherrytomater

 

Til Krydderurtedressing:

3 dl græsk agurk

Saften af ½-1 citron

1 spsk dijonsennep

2 fed knust hvidløg

Salt og friskkværnet peber

3 håndfulde persille

 

Til pynt:

2-3 fintsnittede forårsløg

SÅDAN SKAL DU GØRE

Skrub kartoflerne godt. Kog dem i 5-8 min. afhængig af størrelsen.  Tjek om de er møre ved at stikke i dem med en spids kniv.

Hæld vandet fra og lad kartoflerne køle af.

Flæk spidskålen og fjern stokken. Snit kålen ret fint. Halver tomaterne på langs.

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.

Bland dressingen med kartofler, spidskål og tomater. Drys snittede forårsløg over.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk