DET BEHØVER DU
Gulerodshummus:
250 g kikærter – tørvægt eller 2 dåser
4 store gulerødder
1 squash
3 spsk. citronsaft
3 spsk. tahin
2 stk. spidskommen
2 tsk. flagesalt
Kikærtepandekager:
2 dl. kikærtemel
2- 3 dl. vand
1 tsk. flagesalt
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt koriander
Fyld:
Gulerodshummmus
100 g spinat
2 squash, i 2 cm tykke skiver
SÅDAN SKAL DU GØRE
Gulerodshummus:
Udblød kikærterne i 10-12 timer.
Kog kikærterne i rigeligt vand med 1 tsk. natron i 2 timer.
Spring disse 2 trin over hvis du bruger kikærter fra dåse.
Skær gulerødderne i skiver og damp dem til de er helt møre, ca. 20 min.
Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem med koldt vand.
Skær squashen i grove tern.
Kom alle ingredienser i foodprocessoren op blend det helt jævnt og cremet.
Smag hummus’en til med salt.
Kikærtepandekager:
Pisk alle ingredienser til dejen grundigt sammen og lad den stå og samle sig i 10-15 min.
Varm en pande op til medium varme, tilsæt en lille smule kokosolie, fordel det evt. med en pensel.
Hæld 1/4 del af dejen ud på panden og fordel dejen i et tyndt lag ved at vippe panden fra side til side.
Vent med at vende pandekagen til dejen er helt fast på den øverste side og steg den så et halvt minuts tid på den side.
Gentag til der ikke er mere dej tilbage.
Fyld:
Varm en anden pande, gerne grill, op til højvarme.
Pensel squash skiverne med olie og grill dem 2-3 min på hver side.
Kom et par spsk. hummus i hver pandekage, top med spinat og et par skiver grillet squash.