Kylling i karry – til 2 personer

DET BEHØVER DU

2 kyllingebryst
Sauce:
1 lille løg i tern
1 lille æble i tern
15 g Smør
1 tsk karry
2 tsk hvedemel
Suppe fra kyllingefilet
250 g broccoli i buketter
3 dl ris – jasmin eller parboiled

SÅDAN SKAL DU GØRE

Drys kyllingefileter med salt og peber og læg dem i en gryde med 3 dl vand. Damp kyllingefileter under tætsluttende låg i 10 min.
Tag kylling op og gem suppen. Smelt smør i samme gryde, tilsæt karry og sauter løg og æbler 2 min. Drys mel over og rør suppen fra kyllingefileterne i under omrøring. Kog saucen 5 min, tilsæt kyllingefilet i skiver og lad det simre 5 min mere. Smag til med salt og peber og server med ris med broccoli.

Skær broccolien i mindre buketter og bland den med risene. Kog risene efter anvisningen på pakken.

Tips
Damp evt. kyllingefileterne i bouillon i stedet for vand.
Broccoli kan helt eller delvis erstattes af andre grønsager i små tern.
Sparetip: sluk for risene når halvdelen af kogetiden er gået. De koger fint færdig på eftervarme.
Stilken fra broccolien kan skrælles og skæres i tern og bruges sammen med buketterne.
En rest kylling i karry kan lunes og serveres på lidt ristet brød

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk