Kylling med cashewnødder

KILDE: ukendt

DET BEHØVER DU

500 g kyllingefilet i tynde strimler
150 g usaltede cashewnødder
2 tsk finthakket hvidløg
2 tsk finthakket ingefær
2 spsk sort chilipasta
½ dl færdigpurerede tomater
3 spsk fiskesovs
3-4 tsk sukker
4-5 spsk olie (til stegning)

2 røde pebre i smalle både
6 forårsløg i skrå skiver på 2-3 cm

Tilbehør:
hakket puløg
kogte ris

SÅDAN SKAL DU GØRE

Rist cashewnødderne i ovnen eller i lidt olie i wokken til de er gyldne og stil dem til side.

Stil alle ingredienser parat til stegning.
Steg hvidløg, ingefær og sort chilipasta i olien i 1-2 minutter. Steg kødet i blandingen 4-5 minutter (i to omgange) og tag det op af wokken med en hulske.

Steg grøntsagerne i nævnte rækkefølge 2-3 minutter, kom kødet tilbage i wokken og tilsæt tomatpureen.
Smag til med fiskesovs og sukker.

Til sidst vendes cashewnødderne i retten

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk