DET BEHØVER DU
500 g kyllingefilet i tynde strimler
150 g usaltede cashewnødder
2 tsk finthakket hvidløg
2 tsk finthakket ingefær
2 spsk sort chilipasta
½ dl færdigpurerede tomater
3 spsk fiskesovs
3-4 tsk sukker
4-5 spsk olie (til stegning)
2 røde pebre i smalle både
6 forårsløg i skrå skiver på 2-3 cm
Tilbehør:
hakket puløg
kogte ris
SÅDAN SKAL DU GØRE
Rist cashewnødderne i ovnen eller i lidt olie i wokken til de er gyldne og stil dem til side.
Stil alle ingredienser parat til stegning.
Steg hvidløg, ingefær og sort chilipasta i olien i 1-2 minutter. Steg kødet i blandingen 4-5 minutter (i to omgange) og tag det op af wokken med en hulske.
Steg grøntsagerne i nævnte rækkefølge 2-3 minutter, kom kødet tilbage i wokken og tilsæt tomatpureen.
Smag til med fiskesovs og sukker.
Til sidst vendes cashewnødderne i retten