Lækker laks med smørdampet savoykål

DET BEHØVER DU

lækker aftensmad til 4
Budget under 100 kr

Ovnbagt laks: ( ca. 60 kr)
4 lakseportioner
1 citron
50 g smør
salt og peber

Smørdampet savoykål: (ca.25kr)
1 savoykålshoved
2 håndfulde frisk spinat
75g smør
salt og peber
1 tomat
Salt og peber

SÅDAN SKAL DU GØRE

Læg laksen i et ildfast fad. Riv citronskal og kom det over laksen sammen med salt og peber. Hæld saft fra en halv citron over og stik smørklatter imellem laksestykkerne. Vask kål og spinat og snit det i strimler. Kom smørret i en gryde ved middel varme og lad det bruse af. Kom kål og spinat i gryden og rør det rundt til det bliver mørt. Det skal være blødt men stadig med bid. Smag til med salt og peber. Tomaten skæres i halve skiver og kommes i til sidst.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk