Lammeskanke med skvaderkålstasiki

KILDE: Lars Sonne-Hansen - Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

4 lammeskankw
2 spsk olivenolie
2 spsk finthakket ingefær
6 fed finthakket hvidløg
1 fintsnittet rød chili
1 spsk spidskommen
1 løg i tynde skiver
6 stængler bladselleri i tynde skiver
1 ds. Drænede flåede tomater
3 kviste rosmarin
1 1/2 dl balsamicoeddike
1 1/2 dl rødvin
lidt sukker
2 dl tørrede linser
1 l vand

Tasiki med skvalderkål
1/2 l yoghurt naturel
revet skal af citron
1 fed finthakket hvidløg
1 1/2 dl fintsnittede spæde blade af skvalderkål
1 groftrevet agurk

SÅDAN SKAL DU GØRE

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk