Luksus müsli

KILDE: frit efter Paul Cunningham

DET BEHØVER DU

1 pose økologiske 5 kornsflager (Urtekram – fås i Irma)
½ dl olivenolie
350 g honning
200 g mandler
300 g rosiner, tranebær eller anden tørret frugt

SÅDAN SKAL DU GØRE

Tænd ovnen på 200 grader.
Smør bradepanden godt med olivenolie og fordel 5 kornsflagerne i bradepanden.
Fordel honningen i klatter over kornflagerne og sæt bradepanden i ovnen i 20 min.
Rør i flagerne med en grydeske efter ca. 10 min.
Hak mandlerne groft og fordel dem over flagerne.
Bag müslien yderligere 10 min.
Vend rosiner eller anden tørret frugt i og lad müslien køle af.
Kom den i boks med låg og opbevar den tørt.
Den kan fint holde i ca. 14 dage.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk