Misosuppe

KILDE: Lars Sonne-Hansen - Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

1 l grønsagsbouillon
100 g fintsnittet savoykål eller hvidkål
100 g champignon i tynde skiver
evt. lidt tang, fx 1/2 plade noritang i tynde strimler
ca. 100 g tofu i små tern
4 spsk miso, helst den lyse

SÅDAN SKAL DU GØRE

Bring bouillonen i kog og tilsæt kål, svampe og evt. tang og lad det koge et par minutter. Tilsæt tofu og tag gryden fra varmen. Kom misoen i en skål og tilsæt lidt efter lidt den varme suppe. Kom suppen tilbage i gryden og bring den til kogepunktet. Smag til med salt og peber og server straks.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk