DET BEHØVER DU
Marinade til kød:
1/2 dl soyasauce
1 fed hakket hvisløg
1 spsk finthakket frisk ingefær
1 spsk (sesam-)olie
300 g mørt oksekød i strimler
3 spsk sesamfrø
1 kg broccoli i buketter og stilkene i stave
Østerssauce:
2 dl hønsebouillon
2 tsk sukker
1 spsk tør sherry
4 spsk Østerssauce
1 spsk kartoffelmel
SÅDAN SKAL DU GØRE
Rør marinaden sammen og lad kødet trække deri 1 1/2-2 timer i køleskabet. Rist sesamfrøene 2 min. på en tør pande. -. Kog broccolibuketter og stilke i rigelig letsaltet vand 2-3 min. og lad dem dryppe af i en sigte.
Bring bouillon, sukker, sherry og østerssauce i kog. Jævn med kartoffelmel udrørt i 2 spsk vand og tag straks gryden fra varmen.
Kom kød og marinade på en hed pande og steg det, til kødet er mørt og har taget lidt farve, ca. 3 min. Vend kød og broccoli i den varme sauce, drys med sesamfrø og server med en skål jasminris