DET BEHØVER DU
300 g hakket oksekød, 8-12% fedt
50 g svineflæsk
25-30 store, vilde, spiselige ramsløg eller betelblade
1 fed hvidløg
2 bananskalotteløg
1 bird eye chili
0,5 tsk five spice
3 spsk. fiskesauce
1 spsk. honning
SÅDAN SKAL DU GØRE
Hak svineflæsk rigtigt fint. Skyl ramsløgene, og pil hvidløg og løg. Hak begge slags løg og chili fint.
Bland det sammen med kødet, svineflæsk, five spice, fiskesauce og honning.
Rul farsen til små pølser , 3 cm lange og 1 cm brede. Tag et ramsløg, læg en pølse på og rul bladet om farsen. Lad rullen ligge med enden af bladet nederst for at holde rullen fast.
Lav alle rullerne færdige og tænd for grillen. Grill ca. 1-2 minutter på hver side.
Du kan også stege rullerne på en dyb pande med olie. De skal have ca. 2 minutter på hver side.
Server straks.