Ovnbagte pommes fritter

KILDE: Ingeborg Suhr MAD

DET BEHØVER DU

1 kg skrællekartofler (kogefaste)
1 spsk olivenolie
1 tsk tørret rosmarin (evt. timian, cayennepeber)
½ tsk groft salt

SÅDAN SKAL DU GØRE

1. Skrub kartoflerne rene.
2. Skær dem i tynde strimler og læg dem i et ovnfast fad.
3. Pensl dem med olie og drys rosmarin på.
4. Bag kartoflerne ved 225 C til de er møre ca. 45 min.
5. Stik en kødnål eller spids kniv i og bedøm konsistensen.
6. Drys med salt

Spis evt. hakkebøf og bearnaisesovs til.

 

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk