DET BEHØVER DU
200 g pasta – fx penne
½ bdt broccoli i buketter(250 g)
1 bdt forårsløg i tynde strimler
1 glas grillede røde peberfrugter i strimler (250 g)
Marinade
2 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
1 fed knust hvidløg
SÅDAN SKAL DU GØRE
Kog pastaen efter anvisning på posen. Kog broccolien med de sidste 3 minutter.
Køl pasta og broccoli af i koldt vand og hæld det i en sigte.
Bland marinaden og tilsæt salt og peber
Bland marinade med pasta, broccoli, forårsløg og grillet peber.
Server fx med grillet kyllingefilet, tun eller parmaskinke.
Tips
– erstat broccoli med frosne grønne ærter, så er med til at holde salaten kold til den skal spises
– lav dobbelt marinade og hæld halvdelen i en pose med kyllingefileter til grillen.
– istedet for grillet peberfrugt kan du bruge frisk rød snackpeber eller cherrytomater i halve.