Rødbede & chokoladekage

DET BEHØVER DU

Rødbederne gør kagen fugtig. Smager godt alene, sammen med flødeskum eller cremefraiche tilsat lidt sukker og vanille.

100 g smør
100 g chokolade
3 æg
150 g sukker
150 g rødbede (rå)
35 g kakao
250 g mel
3 tsk bagepulver

SÅDAN SKAL DU GØRE

Smør og chokolade smeltes i en gryde og afkøles. Æggene piskes i chokoladecremen. Tilsæt fintrevet rødbede.Bland sukker, kakao, mel og bagepulver sammen og rør det i. Hæld dejen i en smurt bageform (ca. 1,5 l). Bag kagen ved 180º i ca. 55 min.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk