Rødbedetartar med peberrod, æble og kirsebæreddike

KILDE: Søren Buhl Steiniche

DET BEHØVER DU

Til 4 personer

500 g rødbeder
1-2 spsk eddike, gerne æble- eller kirsebæreddike
Salt og peber
1-2 spsk grov sennep
1 spsk honning
Raps-eller olivenolie
1-2 æbler
1 skalotteløg
Friskrevet peberrod
Bredbladet persille

SÅDAN SKAL DU GØRE

Skræl 1/3 af rødbederne, skær dem i så små tern som muligt og mariner dem i eddiken, salt
og peber. Kog de resterende rødbeder i letsaltet vand ca 45 minutter, eller til de er møre.
Overhæld med koldt vand, smut skrællen af og skær også de kogte rødbeder i små tern.
Skær æbler og skalotteløg meget tyndt i ringe tern eller både, og vend det hele sammen med
rødbederne, peberrod, sennep, honning og finthakket persille.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk