Rejer i kokos-karrysauce

KILDE: Lars Sonne-Hansen - Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

400 g store grønlandske rejer med skal
3 dl kokosmælk
2 tsk rød eller grøn thailandsk karrypasta
2 spsk fishsauce
2 gulerødder i tynde skrå skiver
1 courgette i tynde skrå skiver
1 rød peberfrugt i strimler
400 g rensede spinatblade
3 spsk snittet frisk koriander

SÅDAN SKAL DU GØRE

Tø evt. rejerne op, pil dem – behold evt. skallen på halestykket. Læg dem på køkkenrulle og dup dem tørre. Åbn dåsen med kokosmælk uden at ryste den. Kom 6 spsk af det øverste tykke lag af kokosmælken i en stor sauterpande sammen med karrypastaen. Bring det i kog og lad det koge lidt ind under omrøring i 2 min. Tilsæt rejerne og vend dem i kokoskarryblandingen 1 min. Tag rejerne op og tilsæt gulerødder, courgette og peberfrugt. Vend grønsagerne 2 min. på panden. Tilsæt 2 dl kokosmælk og fishsaucen og varm det igennem. Tilsæt rejer og spinatblade og vend det sammen, til spinaten er faldet sammen. Krydr evt. med salt og peber og servér med frisk hakket koriander.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk