DET BEHØVER DU
Forret
2 gulerødder 1/2 agurk
100 g salat mindst 2 slags salat 150 g blomkål i små buketter
150 g jordbær i kvarte
50 g små sorte oliven
4 tynde skiver blå ost fx danablu
1 bdt. purløg
2 tsk olivenolie
1 tsk balsamicoeddike
4 skiver durumbrød
SÅDAN SKAL DU GØRE
Skær gulerødder og agurk i tynde strimler evt. med en kartoffelskræller. Det er lettest med en skræller med dobbeltskær. Man kan også snitte grønsagerne i julienne. Anret salater, strimler af gulerødder og agurk og blomkålsbuketter på fire store tallerkener. Fordel jordbær, oliven og purløg på de fire tallerkener.
Rør en dressing af olie og eddike, stænk med dressing, lidt salt og friskkværnet peber. Slut af med to halve skiver danablu og durumbrød, der er ristet på en tør pande.
Frugt og grønt per person: ca. 200 g