DET BEHØVER DU
200g jordskokker
1 spsk olivenolie
Salt og peber
1 romaine
5 kviste bredbladet persille
1/2 rødløg
1 fennikel
Marinade:
1 1/2 spsk jomfruolivenolie
3/4 spsk balsamico eddike
1 spsk dijonsennep
Sukker
Salt og friskkværnet peber
SÅDAN SKAL DU GØRE
Rens jordskokkerne, de behøver ikke at blive skrællet, men skal skrubbes eller skrabes.
Snit jordskokkerne i ca. 1 mm tykke skiver med en kniv eller på et råkostjern.
Vend dem i olivenolie, salt og peber og fordel dem i et lag på bagepapir på en bageplade.
Sæt dem i ovnen 15-20 min. ved 150 °C.
Skyl salat og persille.
Rens løget og skær det i meget tynde skiver.
Rens fenniklen og skær den midt over. Skær den rensede fennikel i meget tynde skiver.
Bland alle grønsagerne og fordel dem på et fad.
Pisk marinaden sammen og smag til. Hæld marinaden over.