Salat med fennikel og jordskokchips

KILDE: Kirsten Høgh Fogt

DET BEHØVER DU

200g jordskokker
1 spsk olivenolie
Salt og peber

1 romaine
5 kviste bredbladet persille
1/2 rødløg
1 fennikel

Marinade:
1 1/2 spsk jomfruolivenolie
3/4 spsk balsamico eddike
1 spsk dijonsennep
Sukker
Salt og friskkværnet peber

SÅDAN SKAL DU GØRE

Rens jordskokkerne, de behøver ikke at blive skrællet, men skal skrubbes eller skrabes.
Snit jordskokkerne i ca. 1 mm tykke skiver med en kniv eller på et råkostjern.
Vend dem i olivenolie, salt og peber og fordel dem i et lag på bagepapir på en bageplade.
Sæt dem i ovnen 15-20 min. ved 150 °C.
Skyl salat og persille.
Rens løget og skær det i meget tynde skiver.
Rens fenniklen og skær den midt over. Skær den rensede fennikel i meget tynde skiver.
Bland alle grønsagerne og fordel dem på et fad.
Pisk marinaden sammen og smag til. Hæld marinaden over.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk