Salat med ribs og spiselige blomster

KILDE: Lars Sonne-Hansen - Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

Blandede karakterfulde salatblade i grove stykker
(fx romaine- , hjerte-, radicchio-, rucola-, frisee-, krøl-, feld-)
slanke gulerødder i skiver
ribs nippet
klippet purløg
nippet dild
ristede pinjekerner

Flager af parmesanost
spiselige blomster
(fx fra krydderurter, hjulkrone, tallerkensmækker, morgenfrue, kornblomst)

Dressing til 4 personer:
2 spsk olivenolie
1 spsk æbleeddike
1 tsk dijonsennep
1 fed hakket hvidløg
evt. 1 tsk honning
lidt salt og sort peber

SÅDAN SKAL DU GØRE

Gør salater, gulerødder, ribs og krydderurter klar til salaten og vend dem sammen uden dressing.
Rør dressingen sammen og smag den til.

Kort før servering blandes salaten med dressing og anrettes på et stort fad.
Herover skæres flager af parmesanost og der drysses med kronblade af de spiselige blomster.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk