Sesambar

DET BEHØVER DU

300 g. Sesamfrø
50 g. kokosmel
150 g. Akacie honning

 

SÅDAN SKAL DU GØRE

Ingredienserne blandes sammen i en stor skål til massen er jævn. Massen lægges på en bageplade
med bagepapir på, og endnu et stykke bagepapir lægges over massen, hvorefter den rulles flad til ca
0,5 cm med en kagerulle. Lad bagepapiret blive på et par minutter, til massen har lagt sig, og fjern det
derefter.
Det bages ved 150 ºc i 7-8 min.

Når pladen er taget ud af ovnen skal den køle lidt af, hvorefter den kan skæres i mindre stykker med en
skarp kniv.

Tip!: Tilsæt evt nødder, tørrede bær eller kakao efter ønske.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk