DET BEHØVER DU
Til 4- 6 personer
50 g mandler (gerne smuttede spanske marcona-mandler)
100 g spæde blandede salater
125 g friske hindbær
Dressing
1 spsk flydende honning
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamicoeddike
salt og friskkværnet peber
SÅDAN SKAL DU GØRE
Rist mandlerne i ovnen ved 175 grader i ca. 15 minutter. Smag, om de er letristede og
smager uhmmm! Hak dem groft. Eller hak dem groft først og rist dem på en tør, varm
pande.
Skyl og tør salatbladene.
Dressing: Rør honning, olie, eddike, salt og peber sammen til en dressing og bland
salatbladene i dressingen. Smag til med eddike, salt og peber.
Servering: Du kan anrette salaten på et fad eller portionsvis. Fordel mandler og hindbær
over lige inden servering.
Tina Scheftelowitz fra Suveræne Salater Året Rundt – udkommer september 2012