Spinat med soya

KILDE: Lars Sonne-Hansen - Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

Spinat, sesamfrø og soya – en raffineret ret i al sin enkelhed.

2 spsk sesamfrø
2 spsk soyasauce
1/2 tsk sukker
1 spsk vand eller bouillon
350 g rensede spinatblade

SÅDAN SKAL DU GØRE

Rist sesamfrøene på en lille pande for jævn varme indtil de er gyldne, og man hører de første poppelyde. Gem en teskefuld og knus resten af sesamfrøene i en morter eller en lille blender. Bland de knuste sesamfrø med soyasauce, sukker og vand eller bouillon.
Blancher spinatbladene i rigelig letsaltet vand 2 min. Dyp dem i koldt vand og lad vandet dryppe af. Knug spinatbladene for væde og skær dem i tykke strimler. Vend dem i marinaden og drys med de hele ristede sesamfrø.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk