Sprøde grøntsager med misodip

KILDE: Lars Sonne-Hansen - Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

20 couv.:

2 kg agurker
2 kg kinaradiser
2 kg gulerødder

400 g miso
100 g sesampasta
8 fed hvidløg, finthakket
chili, finthakket
1/2 dl soya
2 dl mirin
75 g ingefær
3/4 dl limesaft

SÅDAN SKAL DU GØRE

Skær grøntsagerne i stave à 5 cm længde og 0.8 cm x 0.8 cm.

Bland de øvrige ingredienser, evt. ved hjælp af en food-processor.

Giv denne misodip til grøntsagerne.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk