Sprøde løg – Ristede løg

KILDE: Lars Sonne-Hansen - Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

2 løg i tynde skiver
2 tsk olie

SÅDAN SKAL DU GØRE

Steg løgene i olie på en slip let-pande for meget svag varme til de er gyldne, ca. 20 min. Stil panden i ovnen ved 60-70° til løgene er helt tørre. Det tager ca 2-3 timer Løgene bruges som garnering på risretter, supper og salat.

Tips:
Man kan udmærket lave en større portion af de sprøde løg og opbevare dem i et stort syltetøjsglas 14 dages tid. Prøv også at lave sprøde løg af de lange flaskeformede skalotteløg eller af rødløg. Pas på, at løgene ikke bliver brankede, så får de en bitter smag.
Løgene kan også frituresteges i jordnødde- eller majsolie ved jævn varme, så er de færdige på få minutter.

Grønsager per person: ca. 50 g

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk