Spyd med agurk og jomfruhummer

KILDE: Lars Sonne-Hansen, Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

24 jomfruhummerhaler
2 hele agurker
1 portion krydderurtemarinade
4 træspyd

SÅDAN SKAL DU GØRE

Bræk skallen af jomfruhummerhalerne og fjern evt. tarmen i ryggen med en lille skarp kniv. Vend halerne med 2/3 af marinaden og lad dem trække et par timer i kølekabet eller 1/2 time på køkkenbordet.
Skræl og flæk agurkerne og skrab kernerne ud med en teske og skær agurkerne i ca. 2 cm tykke halvmåner. Vend dem med den sidste trediedel af marinaden og lad dem trække til spydene samles.
Sæt skiftevis agurkehalvmåner og jomfruhummerhaler på spydene og grill dem på en meget varm grill i ca. 2 min. på hver side.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk