Stegt mørk sej – med alt godt fra køleskabet

DET BEHØVER DU

Mørk sej skåret i stk. ca 2×4 cm – paneret i mel.
Porre skåret i tynde strimler
Gulerødder i strimler
Hvidkål i strimler
Grøn peber i strimler
Løg finthakket
Hvidløg finthakket

SÅDAN SKAL DU GØRE

OBS: Vigtigt at alle grønsagerne er i ensartede stykker, så er stegetiden nemmere at styre.

Grønsagerne steges i wok i olie. Fisken steges på en pande.

Grønsagerne anrettes med fisken ovenpå. Kan evt pyntes med citron og peberfrugt.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk