KILDE: Jonas Knudsen (elev på Suhrs foråret 2016)
DET BEHØVER DU
til 7 portioner. 700 gram hampefrø. 300 gram peanuts. 300 gram mandler. saft af 2½ appelsiner. saft af 1½ lime. saft af 2 citroner. 3 til 4 stængler citrongræs. 4 store fed hvidløg. 1 bundt forårsløg. mynte og koriander efter behov. 7 æg til spejling. 5-6 tsk. hampesmør
SÅDAN SKAL DU GØRE
Hak nødder, forårsløg, hvidløg, citrongræs, mynte og koriander groft. kom det i en skål med hampfrøene og pres saften ud over. Kom hampesmør i skålen og vend det rundt til det er jævnt fordelt og du kan forme massen. Tag en kagering, af den størrelse du ønsker, og hæld hampetartaren op i. Tag en anden kagering af mindre størrelse og slå ægget ud i den på en varm pande. Fjern kageringen fra tartaren og spejl ægget færdigt. Fjern kageringen og placer ægget på hampetartaren.