“Vores” persillesauce

KILDE: Lars Sonne-Hansen - Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

Prøv en ny form for persillesovs… den er grøn og passer godt til alt fra fiskefiletter til frikadeller…

3 kartofler i grove stykker
1 skrællet broccolistilk i grove stykker, eller de trægede ender af et bdt. asparges
1 porre eller lidt selleri i grove stykker
1 bdt. persille
1 dl letmælk
20 g smør

SÅDAN SKAL DU GØRE

Sauter grønsagerne let i halvdelen af smørret. Tilsæt 4 dl vand, mælken og stilkene fra persillen. Kog grønsagerne godt møre, ca. 20 min. Fjern persillestilkene og kom resten i blenderen med persilletoppene. Blend til saucen er helt glat, smag til med salt og peber og server til stegt sild, flæsk eller alle andre retter, der kræver dyppelse.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk