P1010330

Desserter og søde sager

Amerikansk Lagkage med hindbær Appelsinsorbet Arme riddere Bagte æbler med frugt Bagte æbler med marcipan og kanel Bagte blommer i krydret lage Billig og lækker banankage Biscotti med mandler Bolcher - ti lette trin. Braiserede rabarber med créme brûlée - Jan Friis-Mikkelsen Camilla Plums jordbærlagkage Champagnesorbet Chokolademousse med syltede figner Citronfromage med hvid chokolade og kaffebønner Citronfromage med skum af hvid chokolade Citronkage med blommekompot Clafouti - Fransk kage med mandler og kirsebær Dadelkugler med choko Farmors baghave (Ærteis med pufsukker) Fastelavnsboller Frederic Terribles Magiske Macarons med lakrids og hvid chokolade Frugter med smulderdej Gammeldags kanelstang Havre cookies Hjemmelavede påskeæg med marcipan, safran og hvid chokolade honninghjerter Honningristede hasselnødder Hvid Chokolademousse Hyldeblomstdrik Jordbær i yoghurt Jordbærdesserter Jordbærfromage med balsamico - karamelsauce / Bavarese alle fragole. Jordbærmacarons med friske jordbær Kanelmuffins med æble Klatkager Klejner Koldskål med karamel, mandeltuille, estragonsukker og brændt hvid chokolade Kransekagekonfekt Lækker pink Hibiscus drink Lime & Ingefær Tærte Mandelappelsinkage Mango-limemousse Marco choco - chokoladedrøm af Frédéric Terrible Markus Grigos Citronmåne Markus Grigos lakrids og tranebær småkager Markus Grigos lakridskage med hindbærmousse Markus Grigos panna cotta med figensirup Markus Grigos perfekte creme brulee Mikkel Maarbjergs honning mousse Muffins med brombær og mirrabelle Panforte - toscansk konfektbrød Pæretærte med Lakrids Pebernødder Praline is Rabarber med mandler og marengslåg Rabarbercrumble med citron og mynte Rabarberkompot med yoghurttimbale Rabarbersorbet med appelsin Rabarbersuppe og -sorbet Risotto med jordbær Rødbede & chokoladekage Rødgrød med flødeskum, krystalliseret hvidchokolade, friske bær og estragon Scones Sirupskage med æblepuré Sleeha - granatæbledessert Spicy Snacks Torta tenerina – Chokoladetærte TORTINO AL CIOCCOLATO - chokoladekage med flydende hjerte Valrhona chokoladetærte Vandbakkelser med matchacreme Vegansk chokolademousse - Vanløse Blues Velkomstdrink m. hyldeblomst og bobler

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk