Skaldyr -aflang

Fisk og skaldyr

Bacalao - Klipfisk i fad Blæksprutter med løg og peberfrugt Brandade Citronsild Citrusgravad laks Citrusgravad laks med tahinsauce og marinerede grønsager Courgettepandekager med stenbiderrogn Farseret rødspætte med grønsager Fennikelsild Fisk bagt med grønsager og ingefær Fisk i kål med spinatcreme Fisk i papir - fisk en papilotte - til 2 personer Fisk i papir med fennikel Fisk i sursød sauce Fiskefond Fiskefrikadeller med et tvist Fiskefrikadeller med remoulade Fiskesuppe med fennikel og safran Fjordrejer med cherrytomater Gratinerede østers Grillede fiskespyd med blodgrape Grøntsagssnacks med fiskerillette Gryderøget sild Hiillostetut Silakat – trækulsgrillet sild Indbagt fisk i filodej Indbagt sild med fyld Janssons fristelser - svensk kartoffelfad Laks med porre, agurk og birkes Laks med spinat og jordskokker Laksecarpaccio Laksemousse til velkomstsnack Lækker laks med smørdampet savoykål Letgravet stegt laks med porrer-pigonsauté Madakademiets Bouillabaisse Madpakker fra havet og grønkålssalat med bønner og abrikoser Mangosild Muslinger i Cataplana Østers Kilpatrick Pastasalat med asparges og røget laks Pennog Picl - walisisk silderet Pighvar på grønsagsbund Pocherede østers med lakrids Pocheret laks Pochering af torsk Reje-crumble til sushi Rejer i kokos-karrysauce Rejer i sursød sauce med ribs Rejesuppe Roll-mops (sild) Rødtunge en papilotte Røsti med marinerede kammuslinger Salat med marineret torsk og langtidsbagte tomater Salat med torsk, skorzonerrødder og æbler Saltstegt sild Sciliansk kornsalat med tun og tomat Sild i papir med kartoffelpuré, porrer og ansjoser Sild i selleri Sildesalat Skindstegt multe og sommergrønt med estragon og hestebønner Skrubber med ovnbagt kål og kartofler Sledz w Smietanie – saltede sild med creme fraiche Solyanka suppe med fisk Spegesild a  la Chalutière Spiselige suppeskåle med Clam Chowder Spyd med agurk og jomfruhummer Spyd med agurk og jomfruhummer Stegt fisk med krydret tomatsauce og ærter Stegt fisk med stærk tomatsauce Stegt fjæsing med muslinger, asparges, artiskok og løvstikke Stegt rødfisk med citron, courgetter og porrer Stegt rødfisk med rødbedepuré og rosenkål Stegt rødtunge med kejserhatte, spinat og skalotteløg Stegt sild i øl, eddike og korianderfrø Stegte sild i Sort Guld Stegte torskehaler med pastinak og rødløg Sushi – Makiruller Tatar af grønkål, fennikel og æble Tomat kornsalat med tun Torskerogn med pastinak og porre tuntatar Varm muslingesalat med rosenkål

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk