Maarbjerg-arrangement_013

Kød og fjerkræ

Ande Ragout / Ragù d`anata Asparges i kylling Balsamicokylling med grøntsager Bøfsalat med mango og avocado Braiserede svinekæber med knoldselleri og citrusfrugter Braiseret lammebov med citron og timian Braiseret lammebov med timian og hvidløg Brændende kærlighed -med ekstra kærlighed Brun fond - brun kalveboullion Brun sovs til anden Chicken Tikka Chicken Tikka i ovn Culotte med et tvist Dansk vestindisk bankekød Duer i hedvin Fasan i savoykål Gratinerede kyllingefileter med grønne asparges / Suprema di pollo gratinata con asparagi verdi Grillet kalv og kål med citronsauce Grillet lammesatay med jordnødde - mynte relish Grillet poussin med gulerodspuré, skorzonerrødder og estragon Hjemmelavede pølser med svinekød, fennikel og bacon Honningglaseret svinebryst Hot Pot af dyrebov med øl og chipotle Hot Pot med rødkål og kylling Jomfruens kiksede kylling Kål med oksekød Kød i saltdej Kylling i karry - til 2 personer Kylling med ærter og gremolata sauce Kylling med cashewnødder Kylling med løgfyld Kylling med nye urter Kyllingebryst i soja - æblesauce med lynstegte grønsager (japansk ret) Kyllingesalat med valnødder Lam i salsa verde Lam navarin på dansk Lammefilet med rösti og tomat - svampesauté Lammepølser m. mynte Lammeryg med Rosmarin og Hvidløg Lammeskanke med skvaderkålstasiki Lammetagine med couscouspilaf Lækre sprøde samosas Lynstegt broccoli med oksekød Lynstegte grønsager med svinekød i sur-sød sauce Lynstegte grønsager med svinekød og østerssauce Nasi goreng – stegte ris med kød og grønsager Oksekød i ramsløg Oksekød med broccoli i østerssauce Oksetatar Omelet med rysteribs Ølkylling - beer butt chicken Plankekylling Poussiner og grønt i balsamico Poussiner og grønt i balsamico Ragout med kalv og grøntsager på spansk manér Rosenkål med kyllingebryst Rullesteg af kylling Ryg af sommerbuk Salat med kylling og sesam Salat med kyllingefilet Shawarma med råkost Sprængt lammekølle med peberrodssauce og forårsgrønsager Sprængte duer “mit gemüse” Spyd med gris og grønt Stegt and med æbler og svesker Stegt lammekølle med ratatoullie Stegt lever med peberfrugt og soltørret tomat Suhrs sommerburger Suppe med fløjlskylling og majs Suvlaki som på Sifnos Svin i kål Svinemørbrad med løgdolmer og æblesauce Tapas Thailandsk Oksekødssalat Tortellini med kartofler og ost / Tortelli di patate Tzimmes - stuving Valgflæsk Varm suppe med kokos, koriander og kylling Vietnamesiske grillspyd med oksefilet, grøn mangosalat og citrongræsvinaigrette Vildtfond / Vildtbouillon Vildtfrikadeller Vildtragout med gulerodscapellacci Vildtragout med svampe og selleri

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk