DET BEHØVER DU
75 gram smør
100 gram sukker
4 æggeblommer
150 gram mel
½ dl. mælk
2 tsk bagepulver
Marengs:
4 æggehvider
200 g. sukker
1 tsk. eddike
Fyld:
1/4 l. piskefløde
4-5 spsk hindbærmarmelade
SÅDAN SKAL DU GØRE
Smør og sukker røres sammen, æggeblommerne tilsættes en ad gangen. Mælk, mel og bagepulver røres i. Bages i to lagkageforme ved 240 grader i 5 min. Tages ud og sænk temperaturen til 150 grader. Pisk æggehviderne stive og bland forsigtigt sukkeret i og eddiken i. Fordeles over bundene, som bager videre i 15 min. ved 150 grader. Når bundene er afkølede lægges de sammen med den piskede fløde som er rørt sammen med marmeladen (som gerne må være hjemmelavet). Står gerne i køleskabet til næste dag.
Pyntes med friske bær.