Amerikansk Lagkage med hindbær

DET BEHØVER DU

75 gram smør
100 gram sukker
4 æggeblommer
150 gram mel
½ dl. mælk
2 tsk bagepulver

Marengs:

4 æggehvider
200 g. sukker
1 tsk. eddike

Fyld:

1/4 l. piskefløde
4-5 spsk hindbærmarmelade

SÅDAN SKAL DU GØRE

Smør og sukker røres sammen, æggeblommerne tilsættes en ad gangen. Mælk, mel og bagepulver røres i. Bages i to lagkageforme ved 240 grader i 5 min. Tages ud og sænk temperaturen til 150 grader. Pisk æggehviderne stive og bland forsigtigt sukkeret i og eddiken i. Fordeles over bundene, som bager videre i 15 min. ved 150 grader. Når bundene er afkølede lægges de sammen med den piskede fløde som er rørt sammen med marmeladen (som gerne må være hjemmelavet). Står gerne i køleskabet til næste dag.

Pyntes med friske bær.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk