Asparges med mimoseæg

DET BEHØVER DU

Forret:
1 kg asparges
2 spsk. olivenolie
2 store hårdkogte æg
dild/kørvel/persille/purløg
Ristet brød

SÅDAN SKAL DU GØRE

 Knæk den træede ende af aspargesene og kog dem i rigeligt letsaltet vand i 1-2 min. afhængig af tykkelsen. Lad dem dryppe godt af, evt. på et viskestykke og anret aspargesene på tallerkner eller et ovalt fad. Stænk dem med olivenolie og drys med salt og peber. Del æggene og skær hviderne i små tern og pres blommerne gennem en metalsigte. Anret hviderne og blommerne over aspargesene og drys med klippet dild, kørvelfnug, finhakket persille eææer purløg. Servér med italiensk brød, der er ristet tør på en pande.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk