Baked Alaska

KILDE: Jon Edlund

DET BEHØVER DU

2,5 dl fløde

2 past. æggeblommer

25 g sukker

3 hele passionsfrugter

2 tsk frysetørrede hindbær

50g past. æggehvider

80g flormelis

SÅDAN SKAL DU GØRE

Pisk æggeblommer og sukker sammen til en luftig æggesnaps.

Vend passionsfrugt og frysetørret hindbær heri.

Pisk fløden let, og vend det hele sammen.

Hæld på silikoneforme og frys helt.

Pisk æggehviderne lette og luftige (vigtigt at du pisker dem helt luftige før du tilsætter flormelis, ellers bliver det til en glasur i stedet for!)

Tilsæt gradvist flormelis, mens du fortsætter med at piske.

Tag isen ud af formen, og fordel marengsen oven på.

Brug evt. bagsiden af en ske til at lave nogle dutter hist og her, eller fordel marengsen med en sprøjtepose og valgfri tyl.

Brænd marengsen med en gasbrænder og server!

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk